۲۹ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۴۷

استان سمنان به مناسبت میلاد رسول مهربانی ها غرق در نور و شادی شد

 استان سمنان به مناسبت میلاد رسول مهربانی ها غرق در نور و شادی شد

سمنان - خبرگزاري مهر: آئین بزرگ جشن میلاد رسول مهربانی پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) طی ديشب و امروز در نقاط مختلف شهر و روستاهای استان سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین های جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق(ع) با هدف بالا بردن سطح اعتقادات و تعمیق باورهای دینی در میان مردم و همچنین معرفی سیره و زندگی پیامبر (ص) و امام جعفرصادق(ع) طی دیشب و امروز در سطح استان سمنان به اوج خود رسید.

یفتگان خاندان عصمت و طهارت با برپایی مراسم جشن و سرور، این ایام خجسته را به یکدیگر تبریک گفته و وحدت و اتحاد مسلمانان جهان را از درگاه الهی خواستار شدند.

حرم مطهر امامزادگان سطح استان سمنان شامل امامزاده يحيي(ع) برادر امام رضا(ع)، امامزاده محمد (ع) بسطام، امامزاده جعفر (ع) و امامزاده محمد (ع) دامغان نیز یکپارچه آذین بندی و چراغانی شده و برنامه های مختلف جشن و سرور در این اماکن مقدس با حضور باشکوه مجاوران و زائران بارگاه برپا شد.

مساجد استان سمنان ديشب و امروز پذیرای خیل گسترده مردم است که با شرکت در آئین های جشن و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفرصادق (ع)، دست های خود را به سوی آسمان بلند کرده و عزت و سربلندی را برای ایران اسلامی و دیگر ملت های مسلمان در خواست مي كنند.

تکایا در شب میلاد خجسته پیامبر رحمت و رئیس مذهب تشیع غرق نور

تکایا و حسینیه ها نیز در شب میلاد خجسته پیامبر رحمت و رئیس مذهب تشیع نیز شاهد حضور شیفتگان خاندان عصمت و طهارت (ع) بود که با پخش نقل و شیرینی، این عید بزرگ را به یکدیگر تبریک می گفتند.

مردم با چراغانی خیابان ها و کوچه ها و برگزاری مراسم جشن و سرور و مدیحه سرایی در مدح پیامبر اسلام و امام صادق(ع) به خاندان اهل بیت(ع) ابراز ارادت کردند و این عید بزرگ را به یکدیگر تبریک گفتند.

میلاد پیامبر اسلام سبب شد تمام ظلم‏ ها و بت پرستی ‏ها در عالم از میان برداشته شود و این بدان معناست که رسول اکرم(ص) و اسلام دین مقابله با تمام شرک، کفر، ظلم و استبداد است.

جامعه اسلامي متخلق به اخلاق اسلامي و تعاليم اخلاقي پيامبر(ص) باشد

نماينده ولي فقيه در استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران ضمن تاكيد بر اينكه جامعه اسلامي بايد متخلق به اخلاق اسلامي و تعاليم اخلاقي پيامبر(ص) باشد، اظهار داشت: امروز جامعه اسلامي با اخلاق و تعاليم اخلاقي پيامبر(ص) فاصله گرفته و بايد تلاش كنيم ضمن برقراري وحدت و اتحاد در جامعه، شرايط براي نهادينه شدن اخلاق اسلامي در سطوح مختلف فراهم شود.

آيت الله سيد محمد شاهچراغي گفت: يكي از اصول كلي اخلاقي پيامبر(ص) كه ايشان مورد توجه قرار داد، وحدت و اتحاد ميان مسلمانان و دوري از اختلافات است.

هفته وحدت بهترين فرصت براي تحكيم پايه هاي وحدت در داخل كشور

عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه اين ايام بهترين فرصت براي تحكيم پايه هاي وحدت در داخل كشور و ياس و نااميدي دشمنان است، گفت: نخبگان و خواص جهان اسلام بايد با حفظ هوشياري و بيداري خود و تلاش براي وحدت و اتحاد مردم، زمينه دفع توطئه هاي دشمنان را فراهم كنند.

آيت الله شاهچراغي ضمن تاكيد بر اينكه امروز مصلحت كشور اتحاد و وحدت همگاني است افزود: در شرايط حساس امروز كه مردم با مشكلات اقتصادي روبرو هستند، بروز اختلافات، خيانت به كشور است.

وی با بيان اينكه كشمكش هاي مسئولان، افزايش قيمت ها و تورم را درمان نمي كند، تصريح كرد: اين امر تنها موجب خوشحالي دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامي مي شود.

وحدت لازمه اقتدار نظام و رمز پيروزي ملت ايران است

عضو مجلس خبرگان رهبري وحدت را لازمه اقتدار نظام و رمز پيروزي ملت ايران دانست و افزود: عظمت اسلام و مسلمانان با وحدت كلمه بيشتر نمايان مي شود.

آيت الله شاهچراغي ضمن تاكيد بر اينكه وحدت كلمه رمز گشاي تمام مشكلات است اظهار داشت: همه ملت خصوصا مسئولان نظام بايد با لبيك به نداي مقام معظم رهبري بر اين امر مهم اهتمام داشته باشند.

وي با بيان اينكه وحدت بمانند ولايت در كنار الله قرار دارد، گفت: دشمنان ملت بزرگ ايران اهداف خود را در ايجاد تنش و تفرقه بين مردم و مسئولان نظام جستجو مي كنند و همه بايد مراقب باشند.

وي ضمن ابراز تاسف از اينكه برخي به دنبال اين هستند كه قداست و وحدت نظام را به چالش بكشانند، تصريح كرد: فتنه گران داخلي اگر به سوابق بيش از 33 ساله عمر انقلاب نگاه كنند خود متوجه مي شوند كه با اين گونه اعمام و رفتارها به جايي نخواهند رسيد و بايد به هشدارها توجه كنند و دست از اين كارها بردارند.

همه اقشار جامعه منادي وحدت و انسجام در سطح جامعه باشند

آيت الله شاهچراغي ضمن تاكيد بر اينكه مقام معظم رهبري همواره در فرمايشاتشان بر حفظ وحدت و انسجام در كشور تاكيد دارند، خاطرنشان كرد: همه اقشار جامعه بايد منادي وحدت و انسجام در سطح جامعه باشند.

وي با بيان اينكه اختلاف نظر در ميان مسئولان براي نتيجه بهتر در ارائه خدمت به مردم همواره امري پذيرفته‌شده است، گفت: اما بايد مراقب بود كه اين اختلاف نظرها به تفرقه نيانجامد.

اعزام 102 مبلغ و مبلغه به مناسبت هفته وحدت در استان سمنان

مدير كل تبليغات اسلامي استان سمنان نیز در گفتگو با مهر گفت: 102 مبلغ و مبلغه به مناسبت هفته وحدت به نقاط مختلف این استان اعزام شدند.

حجت‌الاسلام علی شکری ضمن اشاره به اعزام 102 مبلغ و مبلغه به مناسبت هفته وحدت در مساجد شهری و روستایی این استان افزود: از این تعداد، 13 نفر مبلغ و دو مبلغ اعزامی از قم، 72 مبلغ و 16 مبلغه نیز بومی هستند.

وی زمان اعزام را از بیست و ششم دی تا بیست و نهم این ماه به مدت چهار روز عنوان کرد.

تحلیل علمی مسائل خرافی و عرفان های نوظهور دروغین مهمترین ماموریت مبلغان اعزامی

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: جلسات توجیهی برای مبلغان اعزامی برگزار و به آنها توصیه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جهت استفاده در سخنرانی ها و تبلیغ انجام شد.

شکری، تبین موضوع امامت و ولایت و سیره ائمه(ع)، تبیین ولایت فقیه، تحلیل علمی مسائل خرافی و عرفان های نوظهور دروغین و بیان احکام، تبیین اهمیت قامه نماز و نیز فرهنگ سازی برای حضور در مساجد را از مهمترین وظایف مبلغان اعزامی برشمرد.

وی افزود: توصیه و تاکید بر انجام واجبات، بیان ضرورت فعالیت برای تبلیغ اسلام، تاکید بر لزوم افزایش جمعیت، بیان اندیشه های ناب امام(ره) و مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی، توجه به وضعیت فرهنگی منطقه تبلیغی و بیان اهمیت و همدلی میان مردم و مسئولان از دیگر وظایف این افراد بود.

تبیین جنگ نرم و راههای مقابله با آن از دیگر ماموریت های مبلغان اعزامی

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، اظهار داشت: همچنین مبلغان اعزامی به مناسبت هفته وحدت وظیفه دارند دستاوردهای جدید جمهوری اسلامی در فناورهای هسته ای و سایر علوم و فنون استراتژیک را بیان و به تبیین جنگ نرم و راههای مقابله با آن بپردازند.

شکری ، عنایت ویژه به موضوع عفاف و حجاب، تکریم زن در جامعه، اهمیت تحکیم و تشکیل خانواده و مقابله با تخریب جایگاه آن، تاکید بر پیشگیری از مصرف مواد مخدر، ترویج سبک زندگی اسلامی، احیاء ارزش ها و سنت های حسنه اسلامی را از دیگر وظایف مبلغان اعزامی برشمرد.

هفته وحدت، ايام ميثاق دوباره با خون شهداست

امام جمعه شاهرود نیز در گفتگو با مهر اظهار داشت: وحدت جهان اسلام در حقيقت قدرت مادي و معنوي مسلمين را افزايش مي دهد و آنها را در مقابل توطئه هاي مختلف دشمنان بيمه مي كند.

حجت الاسلام محمود ترابی با تبريك فرارسيدن 17 ربيع الاول سالروز ولادت با سعادت پيامبر اكرم(ص) گفت: هفته وحدت نماد ايستادگي مسلمانان در برابر اهداف شوم و پليد دشمنان اسلام است.

وي افزود: برگزاري با شكوه آيين هاي هفته وحدت فرصت مناسبي براي همدلي و انسجام بيشتر شيعه و سني و خنثي سازي توطئه هاي دشمنان نظام اسلامي است.

دشمن از هر روزنه اي براي تخريب اتحاد و وحدت مردم ايران استفاده مي كند

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود با بيان اينكه هوشياري و بيداري اسلامي مسلمانان تمام فتنه هاي دشمنان را خنثي مي كند، گفت: دشمنان با ايجاد نفاق و تفرقه درصدد ضربه زدن به اسلام و ارزش هاي اسلامي هستند.

ترابی، آگاه سازي مردم نسبت به مسايل ديني و جريان هاي فكري را يگانه راه مبارزه با تفرقه افكنان دانست و اظهار كرد: دشمن در اين برهه از زمان و با توجه به دستاوردهاي عظيم اسلام در دنيا از هر روزنه كوچكي براي تخريب اتحاد و وحدت ملت ها به ويژه مردم ايران استفاده مي كند.

وي در خاتمه تصریح کرد: انقلاب اسلامي ايران نمونه بارز و كاملي از اتحاد، همدلي و يكپارچگي مسلمانان در جهان است.

کد مطلب 2217089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha